Sila Tonton Video di Bawah Mengenai Kajian dan Penghasilan Produk Ini.....

Lagi Testimoni...

Marziana (Guru – Melawati, Selangor)

Salam semua… umur saya 52 tahun dan menghadapi masalah dtg haid yang tak regular..maklumla dah berusia.

Saya mengenali Xango melalui seorg ahli xango. Pada peringkat awal saya menjadi ahli kerana ingin mencuba kebaikan jus manggis ni…Selepas 2 botol pengambilannya saya dah dpt rasa perubahan pd diri saya.. Saya rasa lebih bertenaga, kurang stress(saya cikgu), dan yang penting haid saya lebih regular…selain itu kulit menjadi lebih halus..

Selain minum jus manggis Xango, saya juga mengguna produk Nutrisi Kulit Glimpse..Kulit menjadi lebih tegang, tanda2 awal penuaan semakin berkurangan(garis halus di mata).. Yang hebatnya orang tidak percaya jika saya katakan umur saya 52 tahun..Itulah kehebatan Xango.. :)

Siti Mariam (Suri Rumah – Mentakab, Pahang)

salam,saya dari phg..saya pon nak kongsi citer ni dgn kwn2..ibu saya berumur 66thn,beliau menghidap penyakit kencing manis,drh tgg dan buah pgg..ibu saya skt kuat pd thn 2007 beliau di mskkan ke hospital kuala lumpur selama 2bln..semasa di hsptl ibu saya kena serangan angin ahmar..dan jg buah pgg beliau nak dibuang kerana rosak..dlm buah pgg ade nanah jd sblm buang buah pgg doktor tebuk buangkan nanah dahulu..dlm proses buang nanah tu seorang kwn sarankan agar saya bg ibu minum xango..selama sbln ibu minum xango tu..buah pgg beliau berfungsi semula..doktor pun x sangka yg buah pgg ibu blh berfungsi semula…strok yg ibu alami pun beransur baik,skrg ibu dah blh berjalan tanpa mengunakan tongkat..ibu minum xango hgg ke hari ini..doktor pon x jadi nak cuci darah ibu..semoga ibu saya di panjangkan umur jg sentiasa diberikan kesihatan yg berpanjangan..amin.

Kamaruzaman (Businessman – Kuala Lumpur)

Ramai yang bertanya tentang khasiat minum jus XanGo ini. Jadi, saya tuliskan disini pengalaman saya sehingga saya mendaftar menjadi ahli dan seterusnya menjadi pengedar bebas XanGo.

Saya seorang ahli perniagaan. Oleh kerana kesibukan tugas dan tidak menjaga pemakanan dengan baik, kesihatan saya sering terganggu. Sejak beberapa tahun kebelakangan ini saya sering berjumpa doktor untuk pelbagai penyakit yang saya hidapi, tetapi alhamdulillah tiada yang kronik. Namun, saya tahu yang tubuh saya perlu diberi nutrien pemakanan yang sempurna.

Sejak 2-3 tahun lepas, saya mula mengambil suplemen tambahan yang dibeli dari farmasi sekitar Kuala Lumpur. Saya agak kritikal terhadap suplemen tambahan kerana harganya antara RM80-200.00, jadi ia perlu memberi pulangan yang saya harapkan, keduanya saya hanya membeli suplemen yang telah lama dipasaran atau yang telah diterima oleh arus perdana. Selain itu, madu juga jadi kegemaran saya, Madu talang, Madu Yaman semua best. Saya kurang berkeyakinan terhadap produk baru kecuali saya yakin sumbernya.

Satu hari saya terbaca risalah XanGo yang di kepilkan diakhbar ketika sedang minum pagi disebuah restoran. Oleh kerana saya tertarik dengan produknya, saya telah menghubungi pengedar tersebut dan membeli sebotol daripadanya. Ketika ditunjukkan botol tersebut, saya terkejut kerana botol XanGo mempunyai bentuk yang sangat menarik. Saya terlibat dengan ‘Advertising’, jadi apabila terlihat botol tersebut, saya tahu syarikat yang mengeluarkannya bukan sembarangan syarikat. Saya bersetuju untuk mencubanya.

Setelah beberapa hari menggunakanya, saya dapat merasakan perbezaannya, tekak saya yang biasanya sakit dan bengkak serta batuk menunjukkan perubahan. Tidak sakit, tidak bengkak dan tidak batuk. Agak memeranjatkan juga apabila masalah sinus saya dimana hidung sering tersumbat dan berair tiba-tiba menjadi lega.

Saya ada penyakit  ‘Ghout’ tetapi terkawal, selepas beberapa hari sendi-sendi saya kurang sakit dan lega. Jika sebelum ini sukar ketika tahyat akhir, saya mampu melakukan dengan sedikit selesa.

Saya juga menghadapi masalah tidur diwaktu malam dan sukar bangun pagi. Namun saya dapati kesenangan dan mudah  untuk bangun pagi. Kadang-kadang bangun awal dari biasa pula, sampai pejabat jam 7.00 pagi (awal bagi saya)

Seperkara lagi, yang mengejutkan saya adalah tahap penerimaan tekanan saya berubah. Saya banyak tekanan kehidupan dan perniagaan dan sentiasa kurang ceria atau dalam depresi. Selepas pulang Umrah bulan April 2009, tekanan ini boleh dihadapi dengan baik,  cumanya sewaktu mencuba jus manggis ini saya agak pelik kerana tekanan yang datang seharian boleh diatasi dengan senyuman menguntum. Pelik… Alhamdulillah.

Esah Bt Ibrahim (Surirumah – Kota Bharu, Kelantan)

Saya telah disahkan menghidap barah payudara empat (4) tahun lepas. Setelah ia kronik, saya telah menjalani pembedahan pembuangan satu buah dada. Selain itu, saya telah menjalani beberapa kali sessi kimoterapi bagi membunuh sel-sel barah agar ia tidak merebak ke bahagian lain tubuh. Sewaktu menjalani sessi terapi ini, saya telah keguguran rambut 2 kali, tubuh badan sakit dan tidak dapat berjalan sehingga terpaksa menggunakan tongkat bantuan.

Saya disyorkan oleh anak saya untuk meminum jus manggis bagi membantu pemulihan. Setelah menggunakan XanGo, saya mampu untuk kembali berjalan tanpa menggunakan tongkat bantuan dan bengkak-bengkak dikaki saya juga hilang, malah ia telah memudahkan proses pemulihan saya. Alhamdulillah.

Mohammad Afandi Wook (Businessman – Kuala Lumpur)


Pada tahun 2007, sekembalinya saya ke Malaysia setelah bertugas beberapa tahun di Caribbean, Jamaica dan Oman, saya telah dijangkiti penyakit Asthma. Lapan (8) bulan lepas ia menjadi semakin serius sehingga saya sering terpaksa ke klinik untuk menyedut kahak didada dan dibekalkan gas untuk mengurangkan asthma. Sejak 3 bulan lepas saya terpaksa mengambil ‘inhaler’ setiap kali diserang asthma.

Saya diperkenalkan dengan jus manggis XanGo sebulan lepas. Saya menggunakannya 30ml-60ml diwaktu pagi dan petang. Alhamdulilah, sejak 3 minggu lepas saya telah tidak menggunakan ‘inhaler’ lagi

Seperkara lagi, saya dapati sejak menggunakan jus  XanGo, bersin dan hidung berair yang selalu saya alami diwaktu pagi selepas bangun tidor telah berkurangan. Saya juga terkejut apabila sakit kepala migraine yang kadang-kadang saya alami, akan reda setelah 2-3 minit meminum jus ini. Kini, saya tidak lagi bergantung dengan Panadol.

Anzariani Omar Ahmad (Beautician – Segambut, Kuala Lumpur)

Saya terpesona dengan jus XanGo kerana saya menghidap pelbagai penyakit dan jus ini berjaya melegakan penyakit-penyakit tersebut yang ada pada saya:

Saya menghidap sakit asthma kronik sejak kecil lagi. Ada ketikanya saya tumbang apabila asthma menyerang. Setiap hari saya perlu makan ubat Asthma. Setelah meminum jus XanGo, saya dapati penyakit Asthma saya berkurangan dan tiada serangan asthma lagi.

Saya juga menhidap gastrik sejak 2 tahun lepas dan senantiasa makan ubat bagi mengatasi masalah ini. Kini, saya tidak diserang gastrik lagi.

5 tahun lepas, sewaktu bersukan, saya tercedera dan mengalami ‘slip disc’ tulang belakang dan terpaksa menjalani ‘physioteraphy’ seminggu sekali. Kecederaan ini menyebabkan saya amat tidak selesa dan sukar untuk tidor. Tapi kini, saya selesa tidor setelah meminum jus XanGo.

Masalah terakhir yang saya alami adalah kesakitan sewaktu datang haid (senggugut). Setelah meminum jus XanGo, masalah ini hilang terus.

Menakjubkan! kini kehidupan saya lebih selesa dengan menikmati khasiat meminum jus XanGo dan mampu menjalani aktiviti harian yang mencabar.

Super Model Kate Moss Guna XanGo!

After a month of taking it, she looks amazing!

Manggis Disenarai ‘TOP 5 SUPER FRUITS’

t

Dr Oz Senaraikan Manggis diTempat Ketiga

Doktor Mehmet Oz adalah seorang Doktor Amerika dan Hos rancangan ‘ The Dr. Oz Show’. Beliau juga adalah Timbalan Pengerusi dan Professor Pembedahan di Columbia University disamping Pengarah Program Cardiovascular Institute & Complementary Medicine di NY Presbyterian.

Beliau sering di jemput ke rancangan Oprah Winfrey Show.

Senarai yang dikeluarkan oleh Dr Oz adalah seperti berikut:

1. Sweet Potato

2. Turmeric Tea

3. Mangosteen (Manggis)

4. Mustard Greens

5. Barramundi Fish

Untuk keterangan lanjut sila ke laman web Dr Oz seperti dibawah:

http://www.doctoroz.com/videos/5-superfoods-eat-now

Terima Kasih

Nur Idayu (Setiausaha – Ampang)

Assalamualaikum, saya menyertai XanGo pada Disember 2009. Saya telah menggunakan XanGo bersama suami, abang ipar serta ahli keluarga lain. Pada awal pengambilan Xango, suami saya kerap ke tandas. Saya bertanya kepada upline dan beliau menyatakan kemungkinan tindakbalas dari Xango. Suami saya sakit teruk pada hari ketiga menyebabkan saya terpaksa menghantarnya ke Hospital Besar Ampang. Ujian doktor mengesahkan suami saya mempunyai Batu Karang peringkat awal dan menasihatkan beliau meminum lebih banyak air. Saya diberitahu oleh rakan XanGo yang juga mengalami masalah sama dimana batu karangnya keluar setelah meminum Xango. Saya tidak pasti mengenai semua ini, tetapi saya berterima kasih kerana XanGo berjaya mengesan penyakit suami saya dari awal kejadian lagi. Kini, saya dan keluarga terus meminum XanGo bagi menikmati rasanya yang sedap dan khasiat kesihatannya.

Norhayati  (Owner – Dhayati Spa)

I malu nak citer tapi this was what had happened to me..I sakit kepala migrain for almost every alternate day..sebab dah biasa sangat I pun dah immune dgn sakit kepala I. First time I minum xango juice masa tu kat ofis en KZ la.., I terus tak sakit kepala..it was like miracle dalam 3 min jer.. memang macam tak percaya!!! Tapi u better believe it…trying is believing…I terus balik ke Spa teringat ada satu buah manggis yang dah lama I simpan sbb so amaze. Bila jumpa buah manggis tu, ia keras macam kena awet..this buah dah dekat setahun kat my spa..(kalau nak tengok datang la ke D’HayatiSpa)..rupa2nye memang manggis ni buah ajaib…dia ada awet factor yang selama ini semua wanita idam2kan..apa lagi…u tau apa yang I buat after that…I join Xango…byk yang nak I cerita tapi macam tak percaya….cuma I saje yang tau…nak kongsi juga lah..I guna glimpse product terbaru in malaysia under xango gak.. I rasa I makin muda at my age of 44 ni…wrinkle kat muka dah kurang and kulit tambah sekata dan tegang semula…garis2 halus kat bawah mata dah hampir hilang and I tambah yakin yang product glimpse jugak ada x-factor yang membuatkan I sangat teruja….cubalah sendiri baru tau…

Masni Ahmad (Perunding Kewangan – Kelang)

Assalamualaikum…..Apa khabar semua?? kehidupan saya dan Xango bermula sejak saya jumpa dengan upline pada awal Disember 2009. Pertama kali minum jus manggis saya tidur dengan lena dan bila bangun pagi badan saya terasa ringan. Terus saya mendapatkannya untuk mencuba sebotol.

Alhamdulillah…badan terasa sangat cergas untuk melakukan aktiviti seharian. Almaklumlah ibu muda beranak dua….mesti penat sebab malam berjaga dan siang bekerja di luar untuk jumpa client. Sebelum ni saya selalu sakit-sakit badan selepas bersalin disebabkan angin terlalu banyak dalam badan. Mengurut pun tak mengurangkan sakit yang saya hadapi. Macam-macam minuman tonik yang saya minum untuk melegakan. Tapi sekarang dah tak ada masalah lagi sebab XanGo banyak membantu memberi kelegaan….

Suami saya pun minum sekali bersama saya. Yang menariknya lepas habis minum 2 botol, pinggang seluarnya longgar dari 32inci sekarang dah turun 30inci. Macam tak percaya… rasa XanGo yang enak juga membuatkan anak-anak saya yang masih kecil gemar dan meminatinya. Saya beri agar mereka sihat, cergas dan terhindar dari sebarang penyakit. Dan yang paling penting saya akan teruskan pengambilan jus manggis ini bersama keluarga sebagai suplimen harian kami.

Nor Syafida (Financial Consultant – Shah Alam)

Askum…saya menemui xango pd awal november 2009, ketika saya berjumpa dengan upline saya yg sedang menikmati jus xango. Tertarik dgn produk ini, saya telah mencuba sebotol.

Setelah saya habis berpantang, saya dapati apabila saya terjaga di waktu malam tapak kaki saya teramat sakit ketika memijak lantai.saya selalu menyapukan ginger cream pada tapak kaki tetapi tidak berhasil. Setelah mencuba jus xango, alhamdulillah tapak kaki saya tidak sakit lagi.

Ketika membeli jus xango, saya ingin mencubanya seorang diri untuk melihat kesannya tetapi pada suatu malam saya berubah fikiran untuk berkongsi dengan ayah saya (hj mohd ali b yusop). Pada waktu itu ayah saya nampak begitu letih sekali kerana mengendalikan projek interior designnya. Kasihan melihat keadaannya yang teramat letih, saya memberikannya 30ml jus xango. Alhamdulillah,selepas itu ayah saya nampak berseri dan hari-hari berikutnya setelah meminum jus inihypertension ayah saya berkurangan.

Saya juga berkongsi dengan ibu saya (hjh rosliza bt mohamed)yang mengalami gastrik yang kronik. Dia begitu sensitif pada makanan pedas walaupun secubit dan meminum seteguk jus limau. Tetapi begitu ajaibnya jus xango ini, ibu saya boleh minum setiap hari tanpa mengalami gastrik. Ibu saya juga mula nyenyak tidur pada waktu malam

Alhamdulillah,setelah mengambil dua botol jus xango, berat badan saya telah turun sebanyak tiga kilo. Berat badan saya naik dengan mendadak setelah melahirkan puteri sulung saya (qaseh syafryzan bt hj azni shahrizan). Saya yang bekerja sebagai financial advisor di sebuah bank juga sentiasa letih kerana kerja saya yang perlu keluar berjumpa pelanggan setiap hari kini berasa lebih cergas dari sebelumnya. Saya yang selalu dikejutkan dari tidur oleh puteri saya setiap malam, kini tidak menjadi masalah pada saya lagi kerana jus xango membantu saya cergas setiap hari.

Setelah dua botol mengamalkan jus xango, saya memberitahu suami saya (hj azni shahrizan b ab ghani). Saya juga memberi suami saya mencuba jus xango. Suami saya yang baru pulang dari menjalankan tugas sebagai tukang masak pada musim haji yang lepas tentunya begitu letih kerana berada di sana selama 2 bulan.setelah mencuba jus xango ini, batuk dan selsema yang dialaminya beransur pulih. Kini suami saya begitu nyenyak tidur pada waktu malam sehingga puteri kami menangis pun dia tidak sedar.







           

   
NAMA PENUH :
E-MEL :
NO. TELEFON :
ALAMAT RUMAH:

BANK :

BUKTI PEMBAYARAN :
Sila copy (atau salin) bukti transaksi bayaran anda seperti tarikh, masa, jumlah dan no transaksi (jika ada) ke bahagian ini.